Drobnjak: U interesu što više saobraćaja

Izvor: Glas javnosti, 12.Jul.2012, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drobnjak: U interesu što više saobraćaja

BEOGRAD - Ekonomski interes "Puteva Srbije" je da bude što više saobraćaja, rekao je v.d. generalnog direktora "tog preduzeća Zoran Drobnjak i dodao da se ne očekuje da će tokom vikenda doći do zakrčenja na naplatnim stanicama kod Beograda i Niša.

"Interes Puteva Srbije je da ima što više saobraćaja. Ekonomski interes preduzeća je da naplaćuje putarinu. Nismo mislili da se žalimo na stane državljane, jer želimo da ih ima što više", rekao je Drobnjak za RTS.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<
On je najavio da će za naredni vikend rad biti organizovan tako da nema gužvi i da se što brže prođu naplatne rampe.

Ukazujući da se trenutno radovi izvode na delu autoputa od naplatne rampe Bubanj potok ka Beogradu, on je najavio da će tokom vikenda biti otvorene dve trake u smeru ka Nišu, ali i da će, ukoliko bude gužvi radnici prestati sa radom tokom vikenda.

Prema njegovi rečima, inkasanti na naplatnim rampama će imati pomoć kako bi što brže pripremili novac i kako ne bi bilo zadržavanja, a sa saobraćajnom policijom će se videti da vozila četvrte kategorije, ali i domaća vozila, budu usmerene na Aleksinac.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.