Dragiša Milović ponovo na čelu opštine Zvečan

Izvor: Glas javnosti, 11.Jun.2012, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragiša Milović ponovo na čelu opštine Zvečan

ZVEČAN - Odbornici Skupštine opštine Zvečan danas su na prvoj redovnoj sednici ponovo za predsednika opštine izabrali Dragišu Milovića (DSS), koji je i do sada bio na čelu te opštine.

Za zamenika predsednika opštine ponovo je izabran Miodrag Acić (SPS-PUPS-JS) a na sednici je izabrano i petočlano opštinsko veće.

Do izbora novog rukovodstva u opštini Zvečan došlo je nakon lokalnih izbora koji su u ovoj opštini na severu Kosova održani 6. maja i pored protivljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << zvaničnog Beograda i dela međunarodne zajednice.

Milović je istakao da je današnjom sednicom na neki način zaokružena volja građana iskazana na izborima 6. maja a u skladu sa Ustavom i zakonima Republike Srbije, i izrazio nadu da će buduća Vlada poštovati volju građana.

Milović je rekao da će sa svojim saradnicima raditi pre svega na očuvanju mira u Zvečanu, zatim na poboljšanju uslova života građana i zapošljavanju mladih i da će zajedno raditi sa državom Srbijom i Vladom koja će biti izabrana.

"Sa predstavnicima međunarodnih institucija ćemo nastaviti saradnju u skladu sa Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti. Nastavićemo saradnju sa UNMIK-om i OEBS-om a i sa Kforom i Euleksom ukoliko su statusno neutralni, u svom mandatu i ukoliko se pridržavaju Rezolucije 1244 SB UN", istakao je Milović.

On je dodao da sledi težak period, pun izazova i da "samo složno imamo šansu da ostanemo ono što jesmo - deo države Srbije", izrazivši nadu da će tako i biti.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dragiša Milović ponovo predsednik Zvečana

Izvor: Akter, 11.Jun.2012

Odbornici Skupštine opštine Zvečan izabrali su Dragišu Milovića (DSS) za predsednika opštine na prvoj redovnoj sednici novog saziva

Nastavak na Akter...

Milović ponovo predsednik opštine Zvečan

Izvor: RTS, 11.Jun.2012

Odlukom odbornika Skupštine opštine Zvečan za predsednika Opštine izabran Dragiša Milović koji je i ranije obavljao tu funkciju. ..Odbornici Skupštine opštine Zvečan su na prvoj redovnoj sednici ponovo za predsednika opštine izabrali Dragišu Milovića, koji je i do sada bio na čelu te opštine...Za...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.