Izvor: B92, 23.Dec.2009, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori klovnovi u Smederevu

Smederevo -- U četvrtak od 14.00 časova u Vinskom gradu i na Trgu kod fontane Smederevo u saradnji sa B92 doktori klovnovi organizuju prodaju crvenih klovnovskih nosića.

Kupovinom nosića po ceni od 100 dinara građani će pomoći realizaciju humanitarnih akcija koje se finansiraju iz Fonda B92. U akciju će se uključiti vaspitači i mališani PU "Naša radost" i Dnevnog boravka "Sunce". Deo prihoda od prodaje crvenih klovnovskih noseva biće namenjen projektu "Doktori klovnovi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Doktori klovnovi će posetiti pacijente na Dečjem odeljenju ZC "Sveti Luka" i korisnike Dnevnog boravka "Sunce". Takođe će se na Trgu družiti sa mališanima iz smederevskih vrtića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.