Izvor: B92, 30.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devetogodišnjak pretučen na času

Čačak -- Učenika trećeg razreda N. D. (9) pretukli vršnjaci iz razreda na času fizičkog na terenima Osnovne škole Vuk Karadžić u Čačku.

Kako tvrde učenici, učiteljica je u tom trenutku sedela sa devojčicama na klupi i nije videla šta se događa.

Lekari čačanskog Urgentnog centra konstatovali su da dečak ima lakše telesne povrede, krvne podlive po stomaku i leđima.

Ne prođe dan da se neko sa nekim ne potuče, a najčešće se to desi posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nastave i van školskog dvorišta, na putu učenika do kuće, kažu osnovci ove škole.

Direktor OŠ Vuk Karadžić u Čačku Dragan Parezanović, izjavio je danas FoNetu, da je za ovaj slučaj čuo tek jutros i da ne može da komentariše, jer još nema potune informacije.

Pedagog škole u izjavi novinarima rekla je da je ovih dana bila zatrpana poslom i da nije imala vremena da sasluša decu koja su se tukla.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.