Deco, pišite o čemu maštate i osvojite nagrade

Izvor: Politika, 06.Dec.2012, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deco, pišite o čemu maštate i osvojite nagrade

Ostalo je još malo vremena da se i naši najmlađi čitaoci priključe „Politikinoj” akciji i oprobaju svoj literarni talenat! Redakcija "Politike za decu" zato poručuje da požurite i pošaljete svoje maštovite radove.

Poziv je namenjen mališanima od prvog do osmog razreda osnovne škole, koji treba da napišu sastav na temu „U svetu mašte” i da ga pošalju redakciji „Politike” na i-mejl adresu decja@politika.rs do 14. decembra.

Ubeđeni smo da osnovcima >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << ovaj zadatak neće biti težak. Mogu da pišu o svemu što nastaje u njihovom svetu mašte od interesantnih događaja na koje su ih inspirisali junaci iz knjiga i filmova do stvaranja samo njima znanih bića koja nastaju u maštarijama. Tu će, naravno biti i mnogobrojne dobre vile, čarobnjaci, hrabri ratnici koji se bore protiv zla i drugi likovi koje će đaci, verujemo, veoma lako kreirati.

Sa nestrpljenjem očekujemo radove mališana, uz napomenu da uz svoje literarno delo, koje ne treba da bude duže od 2.000 karaktera, obavezno dostave i podatke o sebi – ime i prezime, školu i razred koji pohađaju, kao i broj telefona, kako bismo, ukoliko uđu u konkurenciju za nagrade, mogli da ih kontaktiramo. Sve radove pažljivo ćemo pročitati, a za one najbolje obezbedili smo i vredne nagrade – knjige „Kreativnog centra”, ali i druge poklone.

D. I.

objavljeno: 06.12.2012.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.