Dečak ubio osamnaestogodišnjaka zbog droge?

Izvor: Mondo, 14.Jun.2017, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak ubio osamnaestogodišnjaka zbog droge?

Niška policija rasvetlila je slučaj ubistva osamnaestogodišnjeg I.L, koga je, kako policija sumnja, u ponedeljak nožem izbo šetnaestogodišnji T.M, pišu mediji i navode da se ubistvo najverovatnije dogodilo zbog droge.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Nakon što je juče priveden T. M. (2001) iz Niša zbog osnovane sumnje da je nožem izbo I. L. (1999) koji je od zadobijenih povreda preminuo u KC Niš, list "Kurir" piše da je mladić priznao zločin i da je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pronašla nož.

Kako "Kurir" saznaje, T.M. je policiji rekao da je zakazao susret sa I.L. kako bi se sa njim obračunao jer ga je navodno maltretirao. Navodno, prema pisanju ovog lista, motiv ubistva je dug koji je imao prema I.L.

Prema novodima lista, T.M. je dva puta nožem ubo u stomak osamnaestogodišnjaka.

Motivi zločina je još istražuju, ali postoje indicije, piše "Kurir", da je ubijeni mladić upao u mrežu trgovaca drogom i da je zbog toga ubijen.

List se poziva na reči majke ubijenog mladića koja kaže da je znala da joj prete sinu i da mu je dala 700 evra "kako bi nekim ljudima platio da ga ostave na miru".

Napad se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka kod zgrade Apelacionog suda u Nišu, a policija je 16-godišnjeg T. M. privela Višem javnom tužilaštvu.

Krvavo u Borči, izboden muškarac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.