Dečak na kog se obrušila fasada stabilno

Izvor: Mondo, 21.Mar.2015, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak na kog se obrušila fasada stabilno

Dečak (15) na koga je sinoć pao deo fasade sa zgrade na uglu Makedonske i Cetinjske ulice u Beogradu operisan je u Urgentnom centru i posle operacije je bio u stabilnom stanju.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

"U 23.15 časova je završena operacija. Pacijent je dobio teške telesne povrede opasne po život. U operacionu salu je ušao sa dijagnozom epiduralni hematom. Rano je davati prognoze, a za sada je pacijent u stabilnom stanju", izjavio je "Alo" direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Kliničkog centra Srbije Miljko Ristić. Nastradao u povratku iz škole

"Novosti" pišu da je povređen učenik Trgovačke škole P.G. (15) i da mu je fasada pala direktno na glavu. Njegovi drugovi, koji su u trenutku nesreće bili okupljeni na platou ispred "Šumatovca", rekli su da se sve desilo iznenada. "Sedeo sam na klupici kada sam čuo lomljavu betona. Okrenuo sam se i video ga kako leži na trotoaru okrvavljene glave. Drug koji je bio pored njega, uhvatio se za glavu i zaurlao 'zovite Hitnu pomoć'", rekao je "Novostima" jedan od dečakovih drugova.

U Hitnoj pomoći Tanjugu je jutros rečeno da je dečak povređen oko 19.21 na uglu Makedonske i Cetinjske kod restorana "Šumatovac" kada se vraćao se iz škole i tada mu je na glavu pala fasada.

On je, prema rečima portparola Hitne pomoći Nade Macure, zadobio tupu povredu glave, razderotinu poglavine i potres mozga, bio je konfuzan, nije rekonstruisao događaj i u svesnom stanju je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar gde je operisan.

Portparol Urgentnog centra Aleksandra Berić je rekla da je operacija glave dečaka počela oko 21.55 sati.

Fasada je dečaku pala na glavu oko 19.20 na uglu Makedonske i Cetinjske, kod restorana "Šumatovac", rečeno je za MONDO u policiji.

 Policija je obavila uviđaj na licu mesta na kojem su ostali tragovi krvi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.