Dani Drine na plaži kod Loznice

Izvor: Glas javnosti, 04.Sep.2011, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dani Drine" na plaži kod Loznice

LOZNICA - Loznički alasi i majstori ribljeg kotlića u nedelju će se na plaži Branjevo, u okviru manifestacije Kup "Dani Drine", kroz zabavu i druženje, nadmetati u pecanju i spremanju jela od ribe.

Predsednik Skupštine lozničkog Udruženja sportskih ribolovaca "Drina" Milan Cerovac rekao je da je programom predviđeno ekipno takmičenje u sportskom ribolovu u disciplini plovak sa štapom, kao i nadmetanje u spremanju ribljeg paprikaša.

Prema njegovim rečima, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << se dolazak oko 20 ekipa iz Srbije, Republike Srpske i Vojvodine, a u okviru takmičenja u pecanju ribe na plovak, ekipe će biti podeljene u tri kategorije: pioniri, seniori i žene.

On je naglasio da se manifestacija održava devetu godinu zaredom i da postaje tradicionalna i prepoznatljiva za loznički kraj, što je bio povod da se od prošle godine u pripremu i organizaciju događaja uključi i lokalna samouprava zajedno sa Turističkom organizacijom Loznice.

Pored glavnog programa, Turistička organizacija prirediće niz sportskih igara za decu do 14 godina koji će se kroz zabavu i druženje nadmetati u limbo plesu, skoku u dalj, trci u džakovima i bacanju frizbija.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.