Danas sneg, najniža temperatura minus 12 stepeni

Izvor: BKTV News, 16.Jan.2017, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sneg, najniža temperatura minus 12 stepeni

U Srbiji će ujutro ponegde po kotlinama i u nižim predelima biti magla, naoblačenje sa slabim snegom sa jugozapada u toku dana proširiće se na ostale krajeve uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.

Vetar slab i umeren, istočni, u Podunavlju, Pomoravlju i na planinama u pojačanju. Najniža temperatura od -12 do - 4, najviša od -3 do jedan stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutro u pojedinim delovima grada biti magla. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << U toku dana pretežno oblačno, pre podne suvo, posle podne i uveče povremeno slab sneg. Vetar slab i umeren, istočni, posle podne u pojačanju.

Ovo će biti jedna od najhladnijih zima, evo šta nas čeka u narednim mesecima! (TABELE)

Najniža temperatura oko -4, na periferiji do -7, najviša oko nule, u većini mesta na području Srbije naredne sedmice biti snežnih padavina i ledenih dana.

U Srbiji se, prema izgledima vremena za naredni period, naredne sedmice u većini mesta na području Srbije očekuju ledeni dani sa najnižom temperaturom od -10 do -4 stepena lokalno i nižom, a najvišom od -4 do 0 stepeni.

Od ponedeljka do četvrtka povremeno sneg, u nižim predelima manje povećanje visine snežnog pokrivača, a na planinama jak vetar, stvaranje snežnih nanosa i povećanje visine snežnog pokrivaca od 10 do 30 centimetara.

Od petka suvo uz delimično razvedravanje, navodi RHMZ.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Sneg veje na Zlatiboru, Kopu, a popodne...

Izvor: Mondo, 16.Jan.2017

Sneg umerenog intenziteta pada trenutno na Zlatiboru, Sjenici i Kopaoniku. Tokom dana proširiće se i na ostale krajeve...Foto: Tanjug, Zoran Žestić..Zbog niskih temperatura poledica i dalje predstavlja veliku opasnost u vožnji...Iz AMSS upozoravaju vozače da mokri ili snegom i ledom prekriveni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.