DANAS OBLAČNO SA KIŠOM I GRMLJAVINOM U CELOJ SRBIJI: Iza tmurnih oblaka ipak se nazire vest koja će sve obradovati

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2022, 07:01

DANAS OBLAČNO SA KIŠOM I GRMLJAVINOM U CELOJ SRBIJI: Iza tmurnih oblaka ipak se nazire vest koja će sve obradovati

Vremenska prognoza za sredu, 24. avgust

Vreme u Srbiji umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, severni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Vreme u Beogradu umereno do potpuno oblačno, povremeno s kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab, severni. Najniža temperatura oko 18, a najviša oko 25 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Do srede, 31. avgusta, promenljivo oblačno. Učestalost i intenzitet pojave kiše, pljuskova i grmljavina biće manji u odnosu na prethodni period, a sunčanih intervala sve više, uz postepeni porast temperature.

BONUS VIDEO: Građani o zločinačkoj akciji "Oluja" - Da se nikada ne zaboravi!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oblaci, kiša, grmljavina

Izvor: B92, 24.Avg.2022

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom...Vetar slab i umeren, severni. U zemlji se danas očekuje manje padavina nego juče, vreme će iz dana u dan biti postepeno toplije...Najniža temperatura od 15 do 20, a najviša od 24 do 28 stepeni....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.