Izvor: Blic, 19.Feb.2018, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas oblačno i hladnije, mestimično sa snegom

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa susnežicom i snegom. Više padavina očekuje se na istoku i u planinskim predelima, gde će doći do formiranja, odnosno povećanja visine snežnog pokrivača, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren severni i severoistočni, tokom dana u skretanju na istočni i jugoistočni, uz pojačanje naročito u Podunavlju i južnom Banatu.

Jutarnja temperatura biće od minus >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 2 do 2 C, najviša dnevna od 1 do 4 stepena.

U Beogradu će biti pretežno oblačno i malo hladnije, povremeno sa susnežicom i snegom. Vetar će slab i umeren, severni i severoistočni, tokom dana u pojačanju i skretanju na istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 0 C, najviša dnevna oko 2 stepena.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STIŽE NAM LEDENI TALAS IZ SIBIRA: Temperature će ići i do - 10, snežni pokrivač do 20 centimetara

Izvor: Večernje novosti, 19.Feb.2018

Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje da se u toku noći, kao i u utorak i sredu u istočnim krajevima Srbije očekuje formiranje snežnog pokrivača visine od 10 do 20 centimetara Republički hidrometeorološki zavod izdao je danas upozorenje da se u toku...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.