Danas hladno i promenljivo oblačno

Izvor: NaDlanu.com, 02.Dec.2013, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas hladno i promenljivo oblačno

U Srbiji će jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, po kotlinama i dolinama maglovito, jutarnja temperatura iznosiće od minus 5 do 0, a najviša dnevna od 2 do 7 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, tokom dana u centralnim i južnim krajevima biće pretežno oblačno, mestimično sa slabim padavinama, kišom i susnežicom u nižim, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom.Na severu sa dužim sunčanim intervalima. Duvaće slab vetar, uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << severozapadni.I u Beogradu će jutro biti hladno, u nižim delovima grada maglovito. Tokom dana sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar slab, severozapadni. Minimalna temperatura oko 0, na širem području grada oko -3 stepena, a najviša dnevna oko 4 stepena.Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, od utorka do subote jutra hladna, sa slabim i umerenim mrazem, u nižim predelima magla i niska oblačnost.Tokom dana preovlađivaće sunčano. U subotu naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.Krajem dana uz pad temperature sneg se ocekuje i u nižim predelima. U nedelju i ponedeljak preovlađivaće oblačno, hladno, mestimično sa snegom. Maksimalna temperatura u granicama ili malo ispod prosečnih vrednosti. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.