Čačanin priveden jer je pretio hirurgu

Izvor: Mondo, 23.Feb.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačanin priveden jer je pretio hirurgu

Patrola policije Policijske uprave Čačka privela je 49-godišnjeg muškarca zato što je vređao i pretio lekaru u Hirurškoj ambulanti bolnice, saopštila je danas čačanska policija.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Patrola policije juče je intervenisala na poziv iz Hirurške ambulante čacanske bolnice, oko 18.15 sati, da imaju problema sa jednim muškarcem.

U prostorije Policijske uprave doveden je 49-godišnji muškarac iz Čačka, protiv koga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << će, u redovnom postupku, policija podneti zahtev za pokretanje prkršajnog postupka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio prekršaj nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, na taj način što je vređao i pretio lekaru u Hirurškoj ambulanti.

Izveštaj o tom događaju biće dostavljen tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, dodaje se u saopštenju.

"Agresija pojedinih pacijenata prema lekarima je raširena pojava, ali se tome ne pridaje pažnja kao kada su ugroženi ljudi koje lečimo", ocenila je danas za Tanjug pulmolog, dr Snežana Adžemović, koja je zaposlena u čačanskoj bolnici i oštro osudila napad na kolegu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.