Čačani organizovali regatu uzvodno

Izvor: RTS, 03.Sep.2018, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čačani organizovali regatu uzvodno

Mnogo je regata ovog leta bilo na rekama u Srbiji. A za kraj sezone, jedna neobična. Na jezeru Međuvršje u klisuri između Ovčara i Kalbara, Čačani su mimo sveta organizovali regatu uzvodno.
Gotovo četiri sata trajala je vesela vožnja od Međuvršja do Ovčar banje. Jedanaest kilometara uzvodno, kroz predivne predele klisure.

Učesnici ističu da je lepo druženje a sve je praćeno dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << hranom i pićem.
Više od tri stotine Čačana i gostiju različitim plovilima krstarili su Ovčarsko-kablarskom klisurom, i zajedno stigli na cilj.
"Kada nismo uspeli da organizujemo regatu polovinom jula zbog vremenskih prilika i uslova na Zapadnoj Moravi, rekli smo hajde da probamo da odjavimo leto. I evo lep dan, raspoloženi ljudi i na pravi način da se rastanemo sa jednom sezonom godišnjih odmora i jednim delom turističke sezone", kaže Goran Nikolić iz Turističke organizacije Čačak.
I nije bilo važno ko će prvi stići do Ovčar banje, već su se svi prepustili dobroj atmosferi. Neki su iskoristili priliku da se još jednom ovog leta okupaju u reci.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.