Čačak je nekad bio žarište korone

Izvor: B92, 24.Jun.2021, 14:02

Čačak je nekad bio žarište korone

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 6 pacijenata, nema pacijenata u respiratornom centru.

U protekla 24 časa nije bilo prijema i otpusta pacijenata.

Od 121 uzorka iz Čačka pozitivnih je 4, iz Gornjeg Milanovca od 8 uzoraka pozitivnih nema, iz Lučana od 2 uzorka pozitivnih nema, i iz Ivanjice od 11 uzoraka pozitivnih nema. Ukupno 4 pozitivna od 142 uzorka, prenosi RINA

U sredu vakcinisano >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ukupno 283 lica, od toga prvom dozom vakcine vakcinisano je 78 lica ( nezakazane vakcinacije), a 205 lica primilo je drugu dozu vakcine.

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 14 pregleda, od čega je 7 prvih pregleda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U Moravičkom okrugu kod šest lica potvrđen koronavirus

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 11:16

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 7 pacijenata, nema pacijenata u respiratornom centru...U protekla 24 časa bio je 1 prijem a otpusta pacijenata nije bilo...Od 133 uzorka iz Čačka pozitivnih je 6, iz Gornjeg Milanovca od 15...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.