Izvor: Blic, 30.Avg.2018, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČAK 24 RADNIKA POGINULA U 2018. Inspektorat: Za nesreću kod bivše ambasade SAD kriv i Grad Beograd

Nedovoljna ili neadekvatna zaštita radnika od početka godine odnela je 24 života, a trećina žrtava je stradala na građevini. Samo u poslednjih nedelju dana, poginula su tri radnika, a poslednji slučaj desio se na gradilištu poslovno-stambenog objekta između ulica Kneza Miloša i Sarajevske u Beogradu, gde je radnik stradao kada se na njega obrušio zid.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od početka godine poginula 24 radnika, trećina na gradilištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018

Nedovoljna ili neadekvatna zaštita radnika od početka godine odnela je 24 života, a trećina žrtava je stradala na građevini...Samo u poslednjih nedelju dana, poginula su tri radnika, a poslednji slučaj desio se na gradilištu poslovno-stambenog objekta između ulica Kneza Miloša i Sarajevske...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.