Bus sleteo s puta, jedan povređeni

Izvor: Mondo, 25.Feb.2018, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bus sleteo s puta, jedan povređeni

U autobusu koji se ranije danas prevrnuo na putu Čačak-Kraljevo jedna osoba je povređena, potvrđeno je Tanjugu iz MUP-a.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Autobus kraljevačkih registarskih tablica sleteo je sa puta i prevrnuo se na bok oko 12.40 sati, povređenom licu je ukazana lekarska pomoć, a saobraćaj nije bio obustavljen, navode u MUP-u.

Užas kod Leskovca: "Golfom" u autobus pun putnika

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Prevrnuo se autobus kod Kraljeva, ima povređenih

Izvor: B92, 25.Feb.2018

Autobus kraljevačkog autoprevoznika koji je saobraćao starim putem od Kraljeva prema Čačku u selu Samaila sleteo je s puta i prevrnuo se na desnu stranu...Tanjugu je u MUP potvrđeno da je jedna osoba povređena, dok Beta prenosi da je u autobusu bilo 12 putnika od kojih niko nije teže povređen-..Kako...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.