Burna noć: Osam saobraćajki, 13 povređenih

Izvor: Mondo, 28.Okt.2017, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Burna noć: Osam saobraćajki, 13 povređenih

U osam saobraćajnih nesreća, koje su se tokom noći dogodile u Beogradu, povređeno je 13 osoba, od kojih je jedna sa teškim povredama zadržana na reanimaciji u Urgentnom centru.

Foto: MONDO, Marija Atanacković

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Tanjug da je u nesreći koja se dogodila deset minuta posle ponoći na Zrenjaninskom putu povređen muškarac (40), koji je prebačen u Urgentni centar.

U nesreći koja se dogodila u Ulici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Anđelka Čelebonovića 17 u Dobanovcima povređen je pešak (70) koji je sa teškim povredama prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

"U 21:59 u nesreći na Smederevskom putu dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve osobe, a nakon udesa izbila je tuča u kojoj su povređene još dve osobe. Svi su prebačeni u Urgentni centar", rekla je Macura.

Haos u centru Beograda: Uleteo kolima u Knez! FOTO

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Vladimira Teodorovića i Vojislava Ilića, povređen je muškarac (18) koji je prebačen u Urgentni centar, rekla je Macura i dodala da je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila oko 21 sat u Ugrinovcima, u naselju Busije, povređen muškarac (22), koji je sa ortopedskim povredama prebačen u KCB Bežanijska kosa.

Na Dobanovačkom putu iza Ktirora, nešto posle pola devet dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su povređene dve devojčice od 12 i 13 godina, koje su zbrinute u Urgentnom centru.

U 20:31 u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Maksinom sokaku u naselju Bečmen u Surčinu povređena je žena (72) na koju je naleteo automobil, a u nesreći koja se desila u 19:26 na uglu ulice Ljubice Leković i Severnog bulevara povređene su dve osobe.

Svi su zbrinuti u Urgentnom centru.

Pogledajte snimak trenutka kada auto uleće u Knez!

U toku noći služba Hitne pomoći intervenisala je 114 puta, od čega 24 na javnom mestu, dok su se za pomoć najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i osobe koje pate od hipertenzije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.