Bugarska: Srbin se kamionom zakucao u autobus

Izvor: Mondo, 07.Okt.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bugarska: Srbin se kamionom zakucao u autobus

Sedam osoba je povređeno u saobraćajnoj nezgodi na obilaznici oko Sofije, kada su se sudarili kamion registarskih oznaka iz Srbije i autobus gradskog saobraćaja.

Foto: Ilustracija/Screenshot

Nezgoda se dogodila danas poslepodne, saopšteno je iz bugarskog MUP-a.

Vozač kamiona, čije ime nije saopšteno, rekao je za Televiziju "BTV" da je do sudara sa autobusom došlo zbog klizavog puta.

"Nisam uspeo da zaustavim kamion, iako sam vozio 40 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na čas", rekao je vozač.

Kamion je prevozio alumunijum težak gotovo 30 tona.

Prema poslednjim informacijama, svi povređeni putnici, među kojima i dvoje dece, nisu životno ugroženi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sedmoro povređenih u Bugarskoj, u saobraćajnoj nezgodi učestvovao i kamion iz Srbije

Izvor: Blic, 07.Okt.2016

Sedam osoba povređeno je u saobraćajnoj nezgodi na obilaznici oko Sofije, kada su se sudarili kamion registarskih oznaka iz Srbije i autobus gradskog saobraćaja...Nezgoda se dogodila danas poslepodne, saopšteno je iz bugarskog MUP-a...Vozač kamiona, čije ime nije saopšteno, rekao je za Televiziju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.