Izvor: RTS, 12.Jun.2022, 18:55

Brzi voz "Soko" ponovo kamenovan

Nepoznati počinioci kamenovali su oko 16.20 brzi voz "Soko" i "BG voz" koji je krenuo iz stanice Zemun za Lazarevac.
Vozovi su kamenovani pri izlasku iz stanice Zemun, saopštilo je preduzeće "Srbija-voz". Osoblje je pregledalo vozove i ustanovilo da postoje manja oštećenja, pa su vraćeni u redovan saobraćaj.

"Srbija-voz" osuđuje kamenovanje. MUP je, dodaje se u saopštenju, odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu za sada nepoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << počinioci krivičnog dela.
"Upozoravamo da se ovakvim vandalskim činom na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika i železničkog saobraćaja, ali da se istovremeno nanose i velike štete železničkoj imovini", poručuje "Srbija Voz".
Apeluje na građane da se ponašaju savesno i odgovorno kako bi se železnički saobraćaj odvijao neometano.
Brzi voz "Soko" kamenovan je i pre dve nedelje, zbog čega je uhapšena grupa osumnjičenih.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Opet kamenovan voz Soko i BG voz za Lazarevac

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2022

Preduzeće "Srbija Voz AD" saopštilo je da je danas oko 16.20 ponovo kamenovan brzi voz "Soko" kao i BG voz koji je krenuo iz stanice Zemun prem Lazarevcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.