Izvor: Danas, 04.Jul.2023, 09:38

Blagojević: Rekonstrukcija dela škole „Vladislav Ribnikar“ počinje 6. jula

Ministar za javna ulaganja Marko Blagojević rekao je za RTS da rekonstrukcija dela objekta škole "Vladislav Ribnikar" sa ulazom iz Ulice Svetozara Markovića počinje 6. jula. Radiće se sanacija zidova, podova, osvetljenja, unutrašnje stolarije, toaleta, svega onoga što je neophodno da bude urađeno da bi deca mogla da pohađaju nastavu u pristojnim uslovima, a cena radova je 18 miliona dinara, istakao je Blagojević.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekonstrukcija dela objekta škole "Vladislav Ribnikar" počinje 6. Jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2023

Ministar za javna ulganja Marko Blagojević izjavio je danas da će rekonstrukcija dela objekta OŠ "Vladislav Ribnikar" početi 6. jula, a radovi će trajati sve do početka školske godine.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.