Izvor: B92, 31.Mar.2010, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez prenosa utakmice zbog zahteva

Beograd -- RTS nije prenosio utakmicu Lige šampiona jer je predsednica Skupštine uputila zahtev da nastavi praćenje sednice na kojoj se razmatra Deklaracija o Srebrenici.

Predsednica Skupštine Slavica Đukić- Dejanović zahtev obrazložila važnošću teme koja se nalazi da dnevnom redu. Direktor Javnog servisa Aleksandar Tijanić izjavio je za B92 da mu je rečeno, citiramo "da će neko iz vrha srpske države nadoknaditi štetu, koja eventualno bude nastala zbog toga što utakmica nije prenošena".

Podsetimo da je RTS platio ekskluzivna prava za prenose utakmica Lige šampiona u Srbiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALEKSANDAR TIJANIĆ: Vlast obećala da će nadoknaditi moguću štetu

Izvor: Danas, 31.Mar.2010

Nadležni u vlasti obećali su da će platiti eventualnu štetu i gubitak zbog neprenošenja utakmice Lige šampiona, a reč je o poslu čija bi vrednost zajedno sa štetom mogla da iznosi i do četiri miliona evra, ističe za Danas Aleksandar Tijanić, direktor Radio-televizije Srbije (RTS). On objašnjava...

Nastavak na Danas...

UEFA tuži RTS zbog Srebrenice!

Izvor: Press, 31.Mar.2010

RTS može da bude kažnjen sa najmanje milion evra zato što je, zbog sednice Skupštine o Srebrenici, otkazan direktan prenos utakmice Bajern - Mančester junajted .Evropska fudbalska federacija (UEFA) naplatiće milionsku odštetu od RTS-a zato što je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.