Bez očitavanja kartica za mesečne pretplatnike

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2012, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez očitavanja kartica za mesečne pretplatnike

Očitavanje personalizovanih kartica za javni gradski prevoz u Beogradu ukida se u potpunosti sa današnjim početkom zimskog saobraćjanog režima, saopšteno je iz Gradske uprave.

BEOGRAD, 3. septembra 2012. (Beta) - Direkcija za javni prevoz usvojila je predlog gradonačelnika Beograda, Dragana Đilasa, da putnici sa uredno dopunjenom mesečnom Bus plus pretplatom više nemaju obavezu da svoje kartice očitavaju, navodi se u saopštenju.Putnici kojima firme uplaćuju mesečnu pretplatu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << imaju obavezu da je samo jednom na početku meseca očitaju kako bi dopuna bila uneta na karticu Putnici kojima firme uplaćuju mesečnu pretplatu za prevoz, imaju obavezu da je samo jednom na početku meseca očitaju kako bi dopuna bila uneta na karticu i kako bi ona bila ispravna prilikom kontrole.Mesečna pretplata kupljena na trafici, automatski je uneta na karticu, i ovaj postupak nije potreban.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.