Betin Sajam udžbenika

Izvor: S media, 29.Avg.2010, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betin Sajam udžbenika

Sajajm udžbenika, koji u Beogradu od 1. do 6. septembra organizuje Novinska agencija Beta, omogućiće roditeljima i djacima da nabave školske udžbenike na jednom mestu, bez čekanja u redovima.

Sajam udžbenika se održava drugu godinu za redom na beogradskom Trgu Nikole Pašića, a štandovi izdavača radiće od 12 do 20 časova.

Na Sajmu udžbenika moći će da se kupe školski udžbenici, ali i ostala obrazovna literatura izdavača - Zavoda za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << udžbenike, Clio, Klett, The English book, M&G dakta, Kvark medija i Beogradske knjige.

Sajam se organizuje uz podršku beogradskog Sekretarijata za obrazovanje, a prijatelj manifestacije je [b]kompanija Telekom.

[/b]

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Betin Sajam udžbenika

Izvor: Studio B, 29.Avg.2010

Sajajm udžbenika, koji u Beogradu od 1. do 6. septembra organizuje Novinska agencija Beta, omogućiće roditeljima i đacima da nabave školske udžbenike na jednom mestu, bez čekanja u redovima. ..Sajam se održava drugu godinu za redom na beogradskom Trgu Nikole Pašića, a štandovi izdavača radiće...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.