Besplatan prevoz za penzionere preko 65 godina

Izvor: S media, 01.Jan.2010, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan prevoz za penzionere preko 65 godina

Od danas, 1. januara, saglasno Zaključku gradonačelnika Beograda, svi lični i porodični penzioneri stariji od 65 godina ostvaruju pravo na besplatan prevoz u vozilima javnog gradskog prevoza, pod uslovom da imaju prebivalište na teritoriji grada Beograda.

U saopštenju Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd koji je potpisao generalni direktor Radoslav Nikolić, naglašava se da status za korišćenje besplatnog prevoza u periodu od 1. januara do 31. marta korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dokazuju na osnovu lične karte i čekom o isplati penzije.

Za penzionere starije od 65 godina GSP će počev od 1. februara početi sa izdavanjem novih legitimacija.

Produžava se važnost ograničenih besplatnih legitimacija za penzionere sa limitiranim iznosom penzije (21.713,00 dinara) koje su izdate u 2009. godini do kraja marta naredne godine.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Besplatan gradski prevoz starije od 65 godina

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jan.2010

BEOGRAD, 1. januara 2010. (Beta) - Svi penzioneri stariji od 65 godina sa prebivalištem u Beogradu od petka mogu besplatno da koriste gradski prevoz. Oni će svoj status za korišćenje besplatnog prevoza u periodu od 1. januara do 31. marta 2010. godine dokazivati ličnom kartom i čekom o isplati...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.