Beograđanka zvala 192,  rekla da planira napad!

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđanka zvala 192, rekla da planira napad!

Jedna žena iz Beograda (54) pozvala je jutros policiju na broj 192 i prijavila da već tri godine planira da izvrši napad na nosioce državnih funkcija, pišu danas beogradski mediji.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Žena je tražila da policijska patrola dođe do njenog stana i da je uhapsi kako ne bi izvršila teroristički napad

Policija je odmah reagovala u skladu sa zakonom i otišla na adresu žene, gde je utvrđeno da nije imala nameru da to >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uradi, piše Kurir.

Prema poslednjim informacijama, u pitanju je žena koja je psihički obolela i ranije se lečila u neuropsihijatrijskog ustanovi.

Žena je prevezena u Kliniku za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" i tamo zadržana.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZVALA POLICIJU I OSTAVILA SVE U ŠOKU Beograđanka (54) tražila da je uhapse jer tri godine planira teroristički napad

Izvor: Blic, 26.Jan.2019

Na policijski telefon 192 u Beogradu pozvala je žena i prijavila da tri godine planira napad na nosioce najviših državnih funkcija u zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.