Beograd - devet nesreća, 12 povređenih

Izvor: Mondo, 14.Feb.2018, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd - devet nesreća, 12 povređenih

U Beogradu se protekle noći i tokom jutra dogodilo devet saobraćajanih nesreća u kojima je lakše povređeno 12 osoba, rečeno je jutros agenciji Beta u gradskoj službi Hitne pomoći.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Oko šest sati jutros, na uglu ulica Vojvode Mišića i Ruske, lakše je povređen jedan muškarac koga je "okrzno" tramvaj, a minut kasnije je u Novom Beogradu lakše je povređena jedna žena.

U nesreći koja se dogodila na kružnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << putu od Bubanj potoka ka naselju Leštane, lakše su povređene tri osobe, među kojima trogodišnji dečak.

Dve osobe zadobile su lakše povrede na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Pop-Stojanove ulice sinoć oko 22.20 i prevezene u Urgentni centar, dok je oko 21 časa lakše povređen muškarac u naselju Železnik koji je odbio transport do bolnice.

Za samo jedan sat, između 19 i 20 časova, dogodile su se tri nesreće, u kojima su tri osobe lakše povređene i sve su prevezene u KBC Zemun.

Lekari su u noći između utorka i srede imali ukupno 95 intervencija, od kojih 18 na javnom mestu. Najviše posla bilo je zbog srčanih bolesnika s bolom u grudima.

Automobil se zakucao u kombi, ima mrtvih

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU Devet saobraćajnih udesa, 12 povređenih

Izvor: Blic, 14.Feb.2018

U devet saobraćajnih nesreća tokom noći i rano jutros u Beogradu povređeno je 12 osoba, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura...Jedna žena (32) povređena je u 06.12 časova u udesu na uglu Bulevara Mihajla Pupina i maršala Tolbuhina, te je prebačena u KBC Zemun...Nešto ranije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.