Beograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTO

Izvor: Mondo, 21.Mar.2016, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Razneo se bombom u poslastičarnici! FOTO

Muškarac se danas oko podne razneo bombom u centru Beograda, u poslastičarnici u Ulici Ilije Garašanina. Mediji javljaju da je reč o Vladimiru Miloševiću. rođenom 1959. godine.

Milošević (57) je, kako javlja "Informer" dugo lečen od bolesti zavisnosti.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura je izjavila za MONDO da je Hitna pomoć primila poziv u 12.44 i da je samo mogla da konstatuje smrt muške osobe.

Tu ulicu, u blizini Sportskog centra Tašmajdan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i Pete beogradske gimnazije, potresla je jaka detonacija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na licu mesta i utvrđuju sve činjenice i okolnosti ovog događaja.

Foto: MONDO, Dragana Todorović

Ulica Ilije Garašanina bila je zatvorena sa saobraćaj više od dva sata, čak ni stanarima okolnih zgrada nije bilo dozvoljeno da prođu i odu do stanova. Zbog toga se stvorila velika gužva u Takovskoj i Svetogorskoj ulici.

Reporteri Monda javljaju da je ispred poslastičarnice oko 100 ljudi, koji sa nevericom posmatraju šta se dešava. Stakla na objektu nisu pukla i spolja sve izgleda normalno.



Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Kako su za MONDO izjavili ljudi koji žive u komšiluku i prodavci u okolnim radnjama - ništa  neobično nije prethodilo eksploziji - nisu se čuli glasovi, svađa, ili vika, samo je odjednom odjeknula eksplozija.

Telo je, posle uviđaja, odneto. Snimak tog stravičnog događaja pogledajte OVDE. VIDEO uviđaja sa lica mesta pogledajte OVDE.

Kako je saopštio MUP Srbije, radi se o muškarcu starosti od oko 50 godina, i ne radi se o terorističkom aktu.

Muškarac je  ušao u  pekaru - poslastičarnicu "Petković" i rekao svima da odmah izađu napolje pre nego što aktivira eksploziv. U objektu su bila dva zaposlena i jedan kupac.

Prisutni su potom napustili objekat, a muškarac je stavio bombu ispred sebe i legao na nju, javlja televizija Pink.

Inače, vlasnik poslastičarnice "Petković" je bivši ministar kulture Bratislav Petković.

Pogledajte fotografije sa lica mesta.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beograd: Aktivirao bombu u poslastičarnici

Izvor: Beta, 21.Mar.2016

U beogradskoj poslastičarnici "Petković" danas je poginuo muškarac kada je aktivirao eksplozivnu napravu. U toku je uvidjaj, a policija je zatvorila za saobraćaj ulicu u kojoj se dogodio incident.Kako je javio izveštač agencije Beta, u delu Ulice Ilije Garašanina gde se nalazi poslastičarnica...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.