Izvor: TvojPortal.com, 27.Maj.2012, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Ranio suprugu, pa se ubio

Izvor:novosti.rs  U Gluminskoj ulici kod Avalskog puta Željko T. (35) teško ranio nevenčanu suprugu Zoricu S. (46), a potom pucao sebi u glavu. Lekari se bore za život žene
SUGRAĐANIN Željko T. (35) u kući u Gluminskoj ulici 8b u blizini Avalskog puta u subotu veče je oko 19 časova teško ranio nevenčanu suprugu Zoricu S. (46), a potom pucao sebi u glavu.Nesrećna žena je kolima Hitne pomoći, koje su na mesto događaja, prema rečima komšija, došla čak 40 minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << odvezena u Urgentni centar i, prema poslednjim informacijama, lekari se bore za njen život. Nažalost, Željku nije bilo spasa. Na mesto događaja ubrzo su došli pripadnici policije i izvršili uviđaj.

Ulaz u kuću u kojoj se dogodila tragedija

Kako smo saznali, Zorica se malo pre 19 časova vratila sa posla kući u kojoj je poslednjih godinu dana živela zajedno sa nevenčanim suprugom. Izbila je svađa. Željko je potegao karabin i sa oko metar udaljenosti joj pucao u grudi.
- Uopšte se nisu čuli pucnji - ispričao nam je Vojo Babić, prvi komšija. - Ona je samo u korsetu i sa džemeperićem koji je držala preko grudi istrčala iz kuće. Nigde nije bilo krvi. Trčala je, onda zastala, vratila se nekoliko koraka i počela preko ograde da viče da će joj Željko platiti za ovo. Potom je počela da beži ka Avalskom putu.
Posle četrdesetak metara pešačenja Zorica je pala. Pronašle su je komšije i pozvale Hitnu pomoć.
Kada je shvatio šta je uradio, Željko je pucao sebi u glavu. Na mestu je ostao mrtav.
Prema rečima komšija, niko nije ni naslućivao da može doći do ovakve nesreće. Željko je, pričaju susedi, znao da popije, ali nikada ga nisu videli, niti je neko načuo, da je ikada bio agresivan.
- Ma, samo pola sata pre tragedije sam bio kod njega na kafi - nastavlja Babić. - Bio je normalan, kao i svaki put lepo smo se ispričali. Ženu nije ni spominjao, a kamoli da je pretio. Ništa nije nagoveštavalo da se sprema ovakva tragedija.
Prema rečima lekara, Zorica je u Urgenti centar primljena sa prostrelnom ranom grudnog koša i doktori se bore za njen život.
PRVA ŽENA PREMINULA
KAKO su nam ispričale komšije, Željkova prva supruga, iako dosta mlađa od njega, pre pet godina preminula je od srčane bolesti. Željko je sa njom imao dvoje maloletne dece koja su se posle smrti majke preselila i danas žive kod babe i dede u Bijeljini.

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.