Bajkeri, budite obazrivi!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2012, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajkeri, budite obazrivi!

Više od 700 motociklista okupilo se u subotu ispred Doma narodne Skupštine Srbije povodom otvaranja moto sezone odakle su uputili apel svim učesnicima u saobraćaju da voze obazrivo.

"Pošto počinje lepo vreme, želimo da svim učesnicima u saobraćaju skrenemo pažnju na sebe i da im damo do znanja da će od danas motorista biti sve više na putevima i da obrate pažnju i na nas u svojim retrovizorima", rekao je agenciji Beta predsednik Asocijacije motociklista Ivan Pavlović.On >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << je dodao da žele da pošalju poruku i svim motociklistima da pažljivo voze i paze na sebe i više vode računa u saobraćaju.Tačno u podne, motociklisti su pošli u defile ulicama Beograda do donjeg Kalemegdana gde će biti sve do 17 sati.Pre polaska u vožnju ulicama glavnog grada pročitana su imena 87 poginulih na dvotočkašima i njihovih saputnika tokom prošle godine.BEOGRAD, 7. aprila 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.