Bač dobio novu policijsku stanicu

Izvor: RTS, 10.Maj.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bač dobio novu policijsku stanicu

Na svečanosti povodom otvaranja nove policijske stanice u Baču, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se, zahvaljujući dobrim rezultatima zaposlenih, stopa kriminala na teritoriji te stanice u poslednjih godinu dana smanjila za 36,6 odsto.
Otvarajući novu stanicu, ministar Stefanović je rekao kako čitava Policijska uprava Novi Sad pokazuje značajan napredak, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP-a.

"Očekujem da će takva vrsta aktivnosti dovesti do toga da kriminalci shvate da Srbija nije mesto u kome mogu da se osećaju komforno i komotno, već upravo mesto u kome treba da strahuju od zakona i od rada policije i tužilaštava", naglasio je Stefanović.
Ministar je ukazao da je stara zgrada Policijske stanice Bač useljena još posle Drugog svetskog rata, da su uslovi rada u njoj bili loši i da je bila neophodna nova zgrada.
Stefanović je, stoji u saopštenju, istakao da će prioritet Ministarstva u narednom periodu biti obnavljanje voznog parka i veći broj patrolnih vozila, kao i obnova objekata u kojima policija radi. 
Ministar je rekao da je sa rukovodiocima Policijske stanice Bač razgovarao o problematici krivičnih dela na teritoriji koju pokriva i o merama koje policija može preduzeti u suzbijanju, pre svega imovinskih delikata, koji u strukturi krivičnih dela dominiraju. 
Ukazavši da je opština Bač višenacionalna sredina, Stefanović je istakao da ljudi u ovoj opštini na pravi način shvataju šta je zajedništvo i da se multietničnost u ovoj opštini odražava i u strukturi policije.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Otvorena nova policijska stanica u Baču

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, otvorio je danas u Baču novu policijsku stanicu i najavio unapređenje voznog parka, ali i obnovu drugih objekata u kojima rade pripadnici policije..."Policijska stanica u Baču tokom prošle godine postigla je izuzetne rezultate, kada je u pitanju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.