BKZ uputila notu ambasadoru Švicarske

Izvor: SandzakInfo.net, 16.Dec.2013, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BKZ uputila notu ambasadoru Švicarske

Bošnjačka kulturna zajednica uputila je notu Ambasadi Švicarske u Beogradu i njenom ambasadoru gospodinu Žan Danijel Ruh, zbog činjenice da je njegovo prisustvo na okruglom stolu “Unapređenje uslova života i ljudske bezbjednosti u Srbiji” održanog u Kulturnom centru u Novom Pazaru 12. decembra 2013. godine, zloupotrijebljeno od strane gradonačelnika Meha Mahmutovića za krajnje neciviliziran obračun sa političkim protivnicima koji, što je smatramo najgore, nisu prisustvovali na tom skupu.

Nastavak na SandzakInfo.net...






Povezane vesti

BKZ uputila notu Ambasadoru Švicarske: “Zloupotrijebio Vas je gradonačelnik Mahmutović”

Izvor: SandzakPress.net, 17.Dec.2013, 15:30

Bošnjačka kulturna zajednica uputila je notu Ambasadi Švicarske u Beogradu i njenom ambasadoru gospodinu Žan Danijel Ruh, zbog činjenice da je njegovo prisustvo na okruglom stolu “Unapređenje uslova života i ljudske bezbjednosti u Srbiji” održanog u Kulturnom centru u Novom Pazaru 12. decembra...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakInfo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakInfo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.