Apokaliptični prizor na nebu iznad Srbije (FOTO)

Izvor: BKTV News, 18.Jul.2018, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apokaliptični prizor na nebu iznad Srbije (FOTO)

Meštani Bačke tokom jučerašnjeg popodneva očekivali su oluju ili u najmanju ruku obolne padavine, s obzirom da je nebo bilo prekriveno gustim i crnim oblacima, najavljujući apokalipsu.

Na društvenim mrežama osvanule su pomalo zastrašujuće fotografije nastale u Bačkoj tokom jučerašnjeg poslepodneva pred lokalne pljuskove. Kada ih vidite jedino što možete da pomislite - sad će  potop.

"Ovog poslepodneva nakon delimičnog razvedravanja usledila je lokalna >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pojava pljuskova sa grmljavinom, najviše po Bačkoj i severu Banata, a negde je bilo i ovakvih scena", stoji na Fejsbuk strani "VojvodinaMeteo".

Ipak, sudeći po komentarima, u Drljanu, gde su slike i nastale, nije pala obilna kiša, već samo "nekoliko kapi".

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.