Antonov dovezao Deda Mraza na batajnički aerodrom

Izvor: Vostok.rs, 29.Dec.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov dovezao Deda Mraza na batajnički aerodrom

Na aerodrom Batajnica danas je sleteo Deda Mraz koji je deci iz obrenovačkog SOS "Dečjeg sela", pančevačkog Doma za decu i omladinu "Spomenak" i onu iz višečlanih porodica doneo poklone, saopštilo je Ministarstvo odbrane. 

U ulozi Deda Mraza bio je zastavnik Goran Krajinović. Nakon upoznavanja najmlađi posetioci aerodroma imali su priliku da uđu u avion i da se druže sa posadom vazduhoplova koji im je dovezao omiljenog junaka. U vojničkom restoranu 204. vazduhoplovne brigade upriličena je i podela novogodišnjih paketića prve studentske humanitarne fondacije "Osmeh na dar".

U prikupljanju slatkiša, igračaka i školskog pribora za svoje vršnjake učestvovala su i deca sportisti iz Sportskog udruženja "Sveta Srbija" iz Beograda koji su uz pripadnike 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije bili domaćini svojim vršnjacima iz ovih institucija za decu i omladinu.

Akciju, koja se sprovodi petu godinu za redom, podržali su i pripadnici Klinike za anesteziologiju i intenzivnu terapiju VMA.

 
Novosti

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.