Advokataska komora protestuje zbog privođenja kolege

Izvor: RTS, 03.Dec.2016, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokataska komora protestuje zbog privođenja kolege


Beogradskog advokata Aleksandra Zarića noćas je privela interventa jedinica policije pošto je protestovao, jer mu policija nije dozvolila da vidi svog prethodno privedenog klijenta. Advokatska komora Srbije tvrdi da su na ovaj način okrivljenom, Zarićevom klijentu, povređena prava na odbranu a da je prema odbrani (Zariću) izvršeno krivično delo ometanje pravde.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AKS: Privođenje advokata Aleksandra Zarića nedopustiv presedan

Izvor: Večernje novosti, 03.Dec.2016

Advokatska komora Srbije ocenila je da je privođenjem advokata Aleksandra Zarića, kao angažovanog branioca osumnjičenog, beogradska policija napravila "nedopustiv presedan" Advokatska komora Srbije (AKS) ocenila je danas da je privođenjem advokata Aleksandra Zarića, kao...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.