Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Zbog kiše potreban veći oprez vozača

Zbog kiše u većini krajeva Srbije kolovozi su mokri i klizavi, što zahteva od vozača dodatnu opreznost za volanom, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Niska oblačnost smanjuje vidljivost na putevima u planinskim predlima i pored rečnih tokova i klisura, pa je potrebna vožnja sa više pažnje uz držanje većeg odstojanja između vozila, bez rizičnih preticanja, a što je najvažnije uz poštovanje saobraćajnih propisa, navodi se u saopštenju.

AMSS najavljuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će se od sutra od 21 čas do 14. oktobra u pet časova, kao i između 14. oktobra u 21 čas i 15. oktobra u pet časova, na državnom putu I B reda broj 47, Beograd (Bogoslovija), u zoni Pančevačkog mosta, u oba smera izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora.

U toku izvođenja radova biće postavljena odgovarajuća privremena saobraćajna signalizacija, a saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom kolovoznom trakom.

Pored toga, od sutra u 11 časova će zbog izgradnje nadvožnjaka na južnom kraku Koridora 10 (Vranje-Bujanovac-GP Čukarka sa Makedonijom), koji prelazi preko budućeg autoputa, na deonici između Srpske Kuće i Levosoja biti preusmeren saobraćaj novoizgrađenom devijacom sa državnog puta IB reda br. 44, na put II/A reda br.158.

Brzina je na ovom delu smanjena i ograničena, a saobraćaj se odvija prema uputstvima privremene saobraćajne signalizacije, navodi AMSS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.