Izvor: Blic, 06.Nov.2016, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Saobraćaj pojačan na prilazima većim gradovima

Saobraćaj je ove večeri pojačanog intenziteta, najviše na prilazima većim gradovima, shodno kraju vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Trenutne vremenske prilike jošš ne ometaju bezbednu vožnju, ali kako su meteorolozi najavili pad temperature i padavine u večernjim satima, savetujemo vozačima da imaju višše opreza za volanom i vožnju prilagode uslovima na putu, navedeno je u saopštenju.

Prema najnovijim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta, saopštio je AMSS.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saobraćaj pojačan na prilazima većih gradova

Izvor: B92, 06.Nov.2016

Beograd -- Saobraćaj je pojačanog intenziteta, najviše na prilazima većim gradovima, shodno kraju vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije...Trenutne vremenske prilike još ne ometaju bezbednu vožnju, ali kako su meteorolozi najavili pad temperature i padavine u večernjim satima, savetujemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.