AMSS: Popodne se očekuje veći broj vozila

Izvor: Blic, 08.Sep.2017, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Popodne se očekuje veći broj vozila

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, ali se u popodnevnim časovima očekuje veći broj vozila zbog početka vikenda, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, prohodnost puteva je dobra, ali se savetuje oprez u vožnji jugozapadnom Srbijom zbog kiše i učestalih odrona.

Na naplatnim rampama zadržavanje je do 10 minuta, dok prema podacima granične policije, putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: RTS, 08.Sep.2017

. Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, ali se u popodnevnim časovima očekuje veći broj vozila zbog početka vikenda, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.