AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima i prelazima

Izvor: Blic, 13.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Pojačan saobraćaj na putevima i prelazima

Saobraćaj u Srbiji je večeras očekivano pojačanog intenziteta, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako se navodi, padavine i tokom večeri otežavaju odvijanje saobraćaja, a prelazak sa suvih na mokar kolovoz dovodi do većeg broja saobraćajnih nezgoda.

Temperaturne razlike uslovljavaju i čestu pojavu odrona, zbog čega se apeluje na vozače da voze pažljivo, najviše kroz stenske useke i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klisure, da smanje brzinu i vožnju prilagode uslovima na putu.

Na našim prelazima, prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Batrovci, prema Hrvatskoj, na izlasku iz zemlje putnička vozila čekaju oko dva sata, a međuprostor je pun.

Na Horgošu se takođe na izlazu iz Srbije čeka oko sat vremena, kao i na Kelebiji, na Badovincima oko 45 minuta, dok se na Kotromanu čeka oko dva sata.

Na ulasku u našu zemlju, na Preševu se čeka oko 40 minuta, na đerdapu oko sat vremena, a pojačan je saobraćaj i na prelazima Gostun i Jabuka, gde putnička vozila čekaju oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima saobraćaj je za sada pojačan, ali bez većih zadržavanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na putevima i prelazima

Izvor: Večernje novosti, 13.Avg.2017

Saobraćaj u Srbiji je večeras očekivano pojačanog intenziteta, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima Saobraćaj u Srbiji je večeras očekivano pojačanog intenziteta, kako na putevima i naplatnim rampama, tako i na graničnim prelazima, saopštio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.