NEIZMERNA TUGA: PREMINULA Milena Dravić!

Izvor: Story, 14.Okt.2018, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEIZMERNA TUGA: PREMINULA Milena Dravić!

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini… Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila sa bolešću. Ovog ... The post NEIZMERNA TUGA: PREMINULA Milena Dravić! appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Dragan Nikolić

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO JE SVE POČELO: Ovo je prvi film u kojem su glumili zajedno Milena Dravić i Dragan Nikolić (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2018

Bili su jedan od najlepših parova....Glumica Milena Dravić umrla je u 79. godini života. Milena se nalazila na lečenju u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napustila nas je diva Milena Dravić

Izvor: Mondo, 14.Okt.2018

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini. Jedna je od najvećih glumica koje su Srbija i Jugoslavija imali.

Nastavak na Mondo...

NACIJA U SUZAMA! Preminula Milena Dravić

Izvor: Svet, 14.Okt.2018

Velika srpska glumica Milena Dravić preminula je noćas u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa u 79. godini.. Milena se tamo nalazila na lečenju, poslednjih dana joj je bilo loše, lekari su sve pokušali, ali nije bilo spasa. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.