Plakala sam kad me je pohvalila Rada Đuričin

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plakala sam kad me je pohvalila Rada Đuričin

Iskra Brajović, naša mlada glumica i ćerka Voje Brajovića, briljirala je u ulozi Kaće u filmu „Ma, nije on takav“ reditelja Miroslava Petkovića, koji je premijerno prikazan na Filmskim susretima u Nišu.

Osim Iskre, kojoj je ovo bila prva filmska uloga u životu, glavne uloge tumače Dragan Bjelogrlić u ulozi Boška, šarmantnog zavodnika koji se udvara emotivno labilnim i lepim ženama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te Gordan Kičić, Branka Pujić"

Iskra igra Kaću, devojku sumnjivog morala.

- Ovo je moja druga filmska premijera, posle „Zone mrtvih", ali sam imala mnogo, mnogo veću tremu s obzirom na to da je to moja prva filmska uloga. Bila sam potpuno van sebe - kaže Iskra Brajović i dodaje:

- Oduševljena sam premijerom! Film je neverovatno lep, prava brza, akciona komedija. Mnogo mi je drago što je onako lepo prihvaćen u Nišu, što ga je publika sa oduševljenjem pogledala. Reditelj je zadovoljan.

Iskra ističe da je dobila mnogo pohvala od starijih kolega, ali da ju je kompliment koji je dobila od Rade Đuričin, doslovno rasplakao.

- Prišla mi je i rekla da je imala ogromnu tremu dok je gledala film, zbog mene! I rekla mi je da su se njena očekivanja ispunila i da je oduševljena. Kada sam čula tako nešto, kada vam tako nešto kaže glumačka veličina poput Rade Đuričin" rasplakala sam se - kaže Iskra.

Kaća je mlada devojka iz Sarajeva koju je težak život naterao da se bavi prostitucijom. Međutim, ona je pozitivan lik i osvojiće simpatije publike.

- Što se tiče Kaće, mog lika, ona se potpuno razlikuje od mene. Ja sam odgajana u moralnom okruženju, pa mi je bilo još zanimljivije da pokušam da se stavim u položaj takve devojke. Jedina sličnost između Kaće i mene jeste to što imamo isti pristup ljubavi. Kada volimo, volimo do kraja.
Pogledaj vesti o: Dragan Bjelogrlić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.