Film o spomeniku Majklu Džeksonu

Izvor: Blic, 31.Jan.2012, 03:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o spomeniku Majklu Džeksonu

Darko Lungulov, koji se proslavio rediteljskim prvencem “Tamo i ovde”, u junu će započeti snimanje svog drugog filma “Spomenik Majklu Džeksonu”.

U pitanju je crnohumorna komedija o sanjaru Marku, koji da bi spasao svoju umiruću varošicu i sprečio ljubav svog života da ode, odlučuje da podigne spomenik Majklu Džeksonu.

U snimanju filma učestvuju Srbija, Makedonija, Nemačka, Francuska i Slovenija. U filmu "Spomenik Majklu Džeksonu” glavne uloge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će tumačiti Boris Milivojević, Dragan Bjelogrlić, Mirjana Karanović i Branislav Trifunović.

Scenario "Spomenik Majklu Džeksonu” nagrađen je prvom nagradom za najbolji scenario na festivalu "Braća Manaki” u Bitolju, dobio je podršku Medija fonda EU i SEE sinema netvork fonda za razvoj.

- Želja za herojima uvek je prisutna. Heroji su važni za narod. U ovom vremenu novi junaci još nisu definisani, a stari iz vremena socijalizma više nisu politički korektni. Svejedno, junaci i spomenici junacima narodu nesporno trebaju, pa ih nalazi u sigurnim nepolitičkim vodama Holivuda - rekao je Lungulov nedavno za „Blic".

Povezane vesti: „Majkl Džekson“ još čeka pomoć Darko Lungulov snima film o spomeniku Majklu Džeksonu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.