Vudi Alen: Tramp - najbolji satirični humor u SAD

Izvor: B92, 10.Jul.2019, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudi Alen: Tramp - najbolji satirični humor u SAD

Američki reditelj Vudi Alen izjavio je da je američki predsdednik Donald Tramp podstakao najbolji satirični humor u SAD poslednjih godina.

"Ima toliko kritika i žalbi na račun Trampove administracije da se to pretvorilo u najbolji i najkreativniji satirični humor poslednjih godina u SAD", rekao je Alen (83) novinarima u San Sebastijanu gde počinje snimanje novog filma.

Alen je rekao da ponekad >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neurotična napetost i teški dogođaji lakše nasmeju ljude.

"Komedija praktično funkcioniše u svim prilikama, bilo da je smeh glasan ili neurotičan", dodao je čuveni reditelj filmova "Ljubav u Barseloni" i "Ponoć u Parizu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.