Uskoro detalji da je virus pušten iz laboratorije

Izvor: B92, 05.Maj.2020, 18:29

"Uskoro detalji da je virus pušten iz laboratorije"

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će objaviti detalje kojima će potkrepiti teoriju da je virus kovid 19 pušten iz laboratorije u Vuhanu.

"Izvestićemo vrlo definitivno u određenom periodu", rekao je Tramp novinarima u Beloj kući, prenosi BBC.

Prvi slučajevi virusa povezuju se sa pijacom u Vuhanu, međutim šef američke nacionalne obaveštajne agencije odbacio je teoriju zavere >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je virus napravljen kao biološko oružje.

Vašington post je objavio da su diplomate poslale dva upozorenja Vašingtonu o kineskom istraživačkom objektu, a zbog straha da bi institut istraživanjem koronavirusa slepog miša mogao da rizikuje novu pandemiju sličnu sarsu.

Kina je negirala tu tvrdnju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tramp: Uskoro detalji da je virus pušten iz laboratorije

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2020

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp izjavio je danas da će objaviti detalje kojima će potkrijepiti teoriju da je virus COVID-19 pušten iz laboratorije u kineskom gradu Vuhanu, gdje je i počela pandemija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.