Trampovom savetniku nuđeno 15 miliona dolara da protera Gulena?

Izvor: BKTV News, 10.Nov.2017, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampovom savetniku nuđeno 15 miliona dolara da protera Gulena?

Bivšem savetniku Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majk Flinu i njegovom sinu navodno je bilo ponuđeno 15 miliona dolara kako bi prisilno proterali iz SAD muslimanskog sveštenika Fetulaha Gulena koga traži Turska, piše američki Vol strit Žurnal.

List navodi da je FBI ispitivao najmanje četiri osobe u vezi sa sastankom sredinom decembra prošle godine u Njujorku u N klubu "21", koji je Flin navodno održao sa predstavnicima Turske, prenosi CNN.

Panika >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << na nebu iznad Velike Britanije: Avion hitno i prinudno sleteo! (FOTO)

Nema podataka da je taj navodni dogovor realizovan.

Haos u Čileu zbog pape!

Ranije ove nedelje CNN je pisao o tome da su saradnici specijalnog istražitelja Roberta Mjulera ispitivali navodno učešće Flina u raspravama o ideji uklanjanja muslimanskog sveštenika koji živi u Pensilvaniji.

Krvavo u Francuskoj: Zaleteo se namerno u masu studenata, ima povređenih! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Turska

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Istraga o navodnom dogovoru Flina i turskih predstavnika

Izvor: Blic, 10.Nov.2017

Bivšem savetniku Bele kuće za nacionalnu bezbednost Majk Flinu i njegovom sinu navodno je bilo ponuđeno 15 miliona dolara kako bi prisilno proterali iz SAD muslimanskog sveštenika Fetulaha Gulena koga traži Turska, piše američki Vol strit Žurnal...List navodi da je FBI ispitivao najmanje četiri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.