Tramp zapretio: Ako me smenite, sledi veliki slom

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2018, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp zapretio: Ako me smenite, sledi veliki slom

Donald Tramp rekao je komentarišući moguću smenu sa mesta predsednika SAD, da ukoliko do toga dođe, tržišta očekuje veliki slom.

- Ne znam kako možete da smenite nekoga ko radi sjajan posao. Čak iako bih bio smenjen, tržišta bi doživela slom, mislim da bi svi bili jako siromašni - rekao je Tramp u intervjuu za "Foks".

Predsednik SAD tvrdi da radi dobar posao, uprkos tome što ga u medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kritikuju zbog raznih kontroverzi.

On je spomenuo i svoja ekonomska dostignuća i tvrdi da bi američka ekonomija doživela pad da on nije izabran.

- Ja sam se otarasio brojnih regulacija, poreska reforma je bila odlična stvar. Ali i pre poreskih olakšica, već prvog dana ja sam se otarasio regulacija. Odobrio sam izgradnju gasovoda, otvorio 48.000 radnih mesta. Učinio sam mnogo toga - rekao je on.

On je rekao i da je tek kasnije saznao da je njegov bivši advokat Majkl Koen dao novac Stormi Danijels i Karen Mekdugal.

Koen je priznao da je dao novac dvema ženama da bi ćutale o navodnim aferama sa Trampom i da je ne iznose u javnost da ne bi naškodile njegovim šansama za pobedu na predsedničkim izborima 2016. godine.

Američki predsednik je optužio Koena da je umešao njega u taj slučaj kako bi dobio manju kaznu od tužilaca.

Međutim, Tramp je juče rekao da taj novac nije bio uzet od predsedničke kampanje već da je iz njegovog džepa.

Zbog ove afere je nekoliko kongresmena iz Demokratske partije pozvalo na proces impičmenta, jer je, kako smatraju, Tramp umešan u krivično delo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: Privredu SAD očekuje slom ako budem smenjen

Izvor: N1 televizija, 23.Avg.2018

Američki predsednik Donald Tramp je "zapretio" da privredu Sjedinjenih Američkih Država očekuje slom ako bude smenjen sa mesta predsednika SAD..."Ne znam kako možete smeniti nekoga ko radi sjajan posao. Čak i kad bih bio smenjen, tržišta bi zadesio slom, mislim da bi svi bili izuzetno siromašni",...

Nastavak na N1 televizija...

Tramp: Ako dođe do impičmenta svi će biti siromašniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Avg.2018

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je u danas objavljenom intervjuu da će, ako dođe do njegovog impičmenta, "svi biti veoma siromašni" i upitao se kako bi do toga uopšte moglo da dođe kada ekonomija napreduje, preneo je Si-En-En (CNN)..."Ako ikada dođe do mog impičmenta, mislim da bi tržišta...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.