Tramp veruje da će SAD uskoro imati vakcinu za koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Jul.2020, 19:47

Tramp veruje da će SAD uskoro imati vakcinu za koronu

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je danas optimizam da će Sjedinjene Države uskoro dobiti efikasnu vakcinu protiv koronavirusa.

On je na jednom skupu u Beloj kući ocenio da zasad postoje dobri izgledi za tri moguće vakcine, ali nije izneo detalje, prenosi Rojters.

"Mislimo da ćemo imati uskoro vakcinu", rekao je Tramp.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"VAKCINA STIŽE USKORO" Tramp najavio efikasan lek protiv korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020

Američki predsednik precizirao da se radi na razvoju tri cepiva..Američki predsednik Donald Tramp izrazio je danas optimizam da će Sjedinjene Države uskoro dobiti efikasnu vakcinu protiv korona virusa...On je na jednom skupu u Beloj kući ocenio da zasad postoje dobri izgledi za tri moguće vakcine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.