Tramp u iznenadnoj poseti Avganistanu

Izvor: Beta, 28.Nov.2019, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp u iznenadnoj poseti Avganistanu

Američki predsednik Donald Tramp danas je boravio u iznenadnoj poseti američkim snagama u Avganistanu na praznik Dan zahvalnosti koji se proslavlja u SAD.Tramp je stigao u vojnu bazu Bagram nešto posle 20.30 po lokalnom vremenu i proveo je dva i po sata sa vojnicima. Novinarima su prenete stroge instrukcije da se njegova poseta ne prenosi iz bezbednosnih razloga.Ta poseta dolazi više od dva meseca nakon što je Tramp naglo prekinuo pregovore sa talibanskim pobunjenicima pošto je u njihovom napadu u Kabulu stradalo 12 osoba, medju kojima je bio jedan američki vojnik.Tramp i njegova supruga Melanija boravili su u sličnoj poseti prošle godine u Irak pred Božić.Američki potpredsednik Majk Pens ove nedelje je posetio američke vojnike u Iraku.Tramp najavio nastavak pregovora sa talibanimaAmerički predsednik Donald Tramp koji je danas boravio u iznenadnoj poseti američkim vojnicima u Avganistanu, izjavio je da su nastavljeni pregovori sa talibanskim pobunjenicima, koji su bili prekinuti u septembru. Tramp je boravio u iznenadnoj poseti Avganistanu na praznik Dan zahvalnosti koji se proslavlja u SAD. Novinarima su prenete stroge instrukcije da se njegova poseta ne prenosi iz bezbednosnih razloga. "Talibani žele dogovor... Prvo su rekli da neće prekid vatre, a sada žele to primirje", rekao je Tramp posle ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMP IZNENADIO TRUPE U AVGANISTANU: Predsednik SAD došao u posetu na Dan zahvalnosti (FOTO)

Izvor: Kurir, 28.Nov.2019

Predsednik SAD Donald Tramp došao je u iznenadnu posetu Avganistanu kako bi proveo vreme sa američkim vojnicima na Dan zahvalnosti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.