Tramp proglasio vanredno stanje zbog zida na granici sa Meksikom

Izvor: Danas, 15.Feb.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp proglasio vanredno stanje zbog zida na granici sa Meksikom

Američki predsednik Donald Tramp proglasio je vanredno stanje zbog situacije koju opisuje kao "krizu nacionalne bezbednosti" na južnoj granici SAD, čime je dobio pristup sredstvima potrebnim za izgradnju zida na granici sa Meksikom. Članak Tramp proglasio vanredno stanje zbog zida na granici sa Meksikom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tramp prelomio: Vanredno stanje u SAD!

Izvor: Mondo, 15.Feb.2019

Predsednik SAD Donald Tramp proglasio je vanredno stanje, kako bi ispunio predizborno obećanje o izgradnji zida na granici sa Meksikom, javili su američki mediji...Potpisivanjem dokumenta o proglašenju vanrednog stanja, Tramp će zaobići Kongres SAD, koji je odobrio daleko manju svotu novca za izgradnju...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.