Tramp preti Iranu uništenjem: Samo napadnite bilo šta američko

Izvor: B92, 25.Jun.2019, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp preti Iranu uništenjem: Samo napadnite bilo šta američko

Predsednik SAD Donald Tramp zapretio je u Iranu uništeljem ukoliko napadnu bilo šta američko, uzvraćajući na "neuku i uvredljivu izjavu Teherana".

"Iran je dao veoma neuku i uvredljivu izjavu, koja samo pokazuje da nisu svesni realnosti. Ukoliko napadnu bilo šta američko odgovorićemo ogromnom i nadmoćnom silom. U nekim oblasima, nadmoćno će značiti uništenje. Nema više Džona Kerija i Obame!", napisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Tramp na svom Tviteru.

Iran je upozorio da će nove sankcije zemlji i vrhovnom vođi "zatvoriti vrata diplomatiji" između Teherana i Vašingtona usred podgrejanih tenzija. Čak je predsednik Hasan Rohani uporedio akcije Bele kuće sa mentalnom retardacijom.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TRAMP ZAPRETIO IRANU: Napadnite nas i bićete uništeni (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 25.Jun.2019

Američki predsednik Donald Tramp zapretio je da će Iran biti „uništen“ ogromnom silom, ukoliko napadne bilo šta američko Američki predsednik Donald Tramp zapretio je da će Iran biti „uništen“ ogromnom silom, ukoliko napadne bilo šta američko.S obzirom da Iran razume...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.